PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 31 | 1 cz.1 |
Tytuł artykułu

Fruktooligosacharydy jako najbardziej pożądane składniki żywności funkcjonalnej

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Fructooligosaccharides (FOS) as one of the most necessary functional food components
Języki publikacji
PL EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
31
Numer
Opis fizyczny
s.245-246
Twórcy
autor
  • Instytut Chemicznej Technologii Żywności, Politechnika Łódzka, Łódź
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c2f8c7e0-1be4-4403-a6e0-1fa5961a8898
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.