PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1966 | 10 | 03 |
Tytuł artykułu

Zmiana fizykochemicznych właściwości białka gryki podczas obróbki hydrotermicznej

Autorzy
Warianty tytułu
RU
Izmenenija fizikokhimicheskikh svojjstv belkov grechikhi pri gidrotermicheskojj obrabotke
FR
Changements des proprietes physico-chimiques des proteines du sarrassin lors du traitement thermique
DE
Anderungen physikalisch-chemischer Eigenschaften des Buchweizeneiweisses wahrend der Warmebehandlung
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
10
Numer
03
Opis fizyczny
s.91
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c2f2e6f3-7d87-44fe-b352-f7da65b130ff
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.