PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1973 | 23 | 1 |
Tytuł artykułu

Oznaczanie zawartości alkoholu etylowego w wędlinach surowych

Warianty tytułu
RU
Opredelenie soderzhanija etanola v syrykh kolbasnykh izdelijakh
EN
The quantitative determination of ethanol in cervolate type sausages
DE
Quantitative Bestimmung des Athylalkohols in Rohwursten
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
DE
Wydawca
-
Rocznik
Tom
23
Numer
1
Opis fizyczny
s.37-52,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Zwierzęcego, Wyższa Szkoła Rolnicza, Poznań
autor
  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Zwierzęcego, Wyższa Szkoła Rolnicza, Poznań
autor
  • Instytut Technologii Żywności Pochodzenia Zwierzęcego, Wyższa Szkoła Rolnicza, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c2a4a22a-3e0d-441c-8d5d-c8632fac11d6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.