Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie
2023
|
39
|
Tytuł artykułu
Znaczenie i wykorzystanie białkowych składników serwatki
Autorzy
Chrzanowska J.
,
Dabrowska A.
,
Nowak M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Importance and Application of Whey Protein Components
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
serwatka
bialko
bialka serwatkowe
wlasciwosci prozdrowotne
wykorzystanie
Wydawca
-
Czasopismo
Nauki Inżynierskie i Technologie
Rocznik
2023
Numer
39
Opis fizyczny
s.32-51,bibliogr.
Twórcy
autor
Chrzanowska J.
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
autor
Dabrowska A.
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
autor
Nowak M.
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15611/nit.2023.39.03
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c2a0d6e2-0c2d-4ef0-a896-f39aa13d061c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.