Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2012
|
06
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie transglutaminazy w technologii mleczarstwa
Autorzy
Ziarno M.
,
Zareba D.
Warianty tytułu
EN
Transglutaminase application in dairy technology
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przetwory mleczne
mleczarstwo
technologia produkcji
jogurt
enzymy
transglutaminazy
wykorzystanie
sery twarogowe
sery podpuszczkowe
modyfikacja bialek
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2012
Numer
06
Opis fizyczny
s.4-8,bibliogr.
Twórcy
autor
Ziarno M.
Wydział Nauk o Żywności, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Zareba D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c286573e-ad9e-4395-bd53-898b85ab96b3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.