PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1986 | 19 | 3 |

Tytuł artykułu

Wpływ procesów cieplnych na skład mineralny mięsa indyczego

Warianty tytułu

RU
Vlijanie processov termichnykh na mineral'nyjj sostav mjasa indjuka
EN
Effect of thermal processes on mineral composition of turkey meat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

19

Numer

3

Opis fizyczny

s.147-150,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, bl. 43, 10-718 Olsztyn-Kortowo
  • Katedra Chemii, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, bl. 43, 10-730 Olsztyn-Kortowo
autor
  • Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, bl. 43, 10-730 Olsztyn-Kortowo
  • Katedra Chemii, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, bl. 43, 10-730 Olsztyn-Kortowo
autor
  • Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, bl. 43, 10-730 Olsztyn-Kortowo
  • Katedra Chemii, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, bl. 43, 10-730 Olsztyn-Kortowo
  • Katedra Żywienia Człowieka, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, bl. 43, 10-730 Olsztyn-Kortowo
  • Katedra Chemii, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, bl. 43, 10-730 Olsztyn-Kortowo

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-c2720712-345d-47dd-badf-8892b2b8ce3e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.