Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2015
|
69
|
05
|
Tytuł artykułu
Lista obowiązkowa
Autorzy
Kolanowski W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
alergeny
alergie
gastronomia
bezpieczenstwo konsumentow
zywienie czlowieka
znakowanie zywnosci
produkty spozywcze
zboza
skorupiaki
jaja
ryby
orzeszki
mleko
higiena zywienia
anafilaksja
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2015
Tom
69
Numer
05
Opis fizyczny
s.14-15
Twórcy
autor
Kolanowski W.
Katedra Dietetyki i Oceny Żywności, Uniwersytet Przyrodniczo-Humianistyczny w Siedlcach, Siedlce
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-c1c0371a-2924-4011-b3d4-35817062ae5b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.