Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Struktura i zakres norm organizacyjno - systemowych
(
Diakun J.
)
artykuł:
Zawartość podstawowych składników chemicznych w mięśniach łopatki i karkówki wieprzowej w zależności od rodzaju obróbki cieplnej
(
Rudy M.
,
Gorzelany J.
,
Cebulak T.
)
artykuł:
Systemowa struktura urządzeń przetwórstwa spożywczego
(
Dutkiewicz D.
,
Diakun J.
,
Slowinski B.
)
artykuł:
Wpływ stężenia i czasu napowietrzania wybranych roztworów środków myjących na stabilność piany
(
Mierzejewska S.
,
Piepiorka-Stepuk J.
)
artykuł:
Mechaniczne odłuszczanie ryb - Część 1
(
Kosmowski M.
,
Dowgiallo A.
)
artykuł:
Interrelation of quality losses of food products of animal origin at their refrigeration treatment and storage with energy expenses
(
Erlikhman V. N.
,
Fatykhov J. A.
)
artykuł:
Zastosowanie testu przebicia owoców winogron odmiany Rondo do oceny stopnia dojrzałości technologicznej
(
Gorzelany J.
,
Migut D.
,
Sroka W.
,
Matlok N.
,
Kotlicka M.
)
artykuł:
Nowości normalizacyjne z 2016 roku
(
Mierzejewska S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.