Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Hodowca Bydła
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Tłuszcz chroniony w żywieniu wysokowydajnych krów mlecznych
(
Rozewicz M.
)
artykuł:
XVI Regionalna Wystwa Zwierząt Hodowlanych w Płoniawach Bramurze. Prezentacja osiągnięć w hodowli i użytkowaniu bydła oraz satysfakcja z uzyskanych wyników
(
Minakowski D. S.
)
artykuł:
Najlepszy czas na zacielenie?
(
Sobocinski D.
)
artykuł:
TH MILK - MEGA STYLE DAIRYING. Największa farma mleczna w płd.-wsch. Azji, wykorzystująca zaawansowane technologie w produkcji mleka
(
Lumb S.
)
artykuł:
Bakteriostatyczny wpływ drożdży piwowarskich Leiber
(
Sobieraj A.
)
artykuł:
Na co należy zwrócić uwagę wybierając preparat mlekozastępczy?
artykuł:
Postacie, przyczyny i zapobieganie kwasicy żwacza u krów
(
Bilik K.
,
Niwinska B.
)
artykuł:
Co się dzieje z mlekiem?
(
Sakowski T.
)
artykuł:
Problemy żywieniowe u krów w okresie podwyższonej temperatury
(
Krzyzewski J.
)
artykuł:
Od 20 lat dostarczamy Polsce najlepsze technologie
(
Grygorcewicz M.
)
artykuł:
Najlepsze stada 2015 roku
artykuł:
Choroby bydła przenoszone ze zwierząt łownych II. Gruźlica, jersinioza, choroba Johnego, wąglik
(
Glinski Z.
,
Kostro K.
)
artykuł:
Skuteczna walka z chorobami metabolicznymi
(
Klimas A.
,
Fornalik J.
,
Jozwiak W.
)
artykuł:
Poprawa parametrów użytkowych krów rasy holsztyńsko-fryzyjskiej poprzez krzyżowanie towarowe z buhajami rasy simentalskiej
(
Sakowski T.
)
artykuł:
Embriotransfer metoda rozrodu ani łatwa, ani tania
(
Kaliciak M.
,
Adamski M.
)
artykuł:
Gronkowiec - przyczyna mastitis
(
Horecka M.
)
artykuł:
Wyróżniki jakości kulinarnej mięsa wołowego
(
Wilkanowska A.
)
artykuł:
System HACCP
(
Sobocinska K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.