Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1984
Tom
38
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
Organizacja żywienia w szkołach
(
Janik D.
)
artykuł:
Catering - podniebna kuchnia
(
Hattowska A.
)
artykuł:
Podstawy organizacji żywienia na statkach
(
Halaczkiewicz J.
)
artykuł:
Jakość wyrobów owocowo-warzywnych w dobie reformy gospodarczej
(
Berdowski J. B.
)
artykuł:
Zawartość składników mineralnych
(
Trzebska-Jeske I.
,
Iwanow K.
,
Secomska B.
)
artykuł:
Suflet - potrawa warta spopularyzowania
(
Flaczyk E.
)
artykuł:
Wpływ stopnia przetworzenia surowców na energochłonność przygotowania posiłków
(
Budny J.
,
Maruszak Z.
)
artykuł:
Poradnictwo dietetyczne - indywidualne czy grupowe?
(
Kuskowska-Wolk A.
)
artykuł:
Żywienie młodzieży szkolnej
(
Checinski R.
)
artykuł:
Technologiczno-żywieniowa ocena grzyba boczniaka ostrygowatego
(
Lobaszewski E.
,
Widlak Z.
,
Zalewski S.
)
artykuł:
Żywienie dzieci i młodzieży w stołówkach szkolnych a "Bank receptur"
(
Kucharczyk J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.