PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 14 | 2 |

Tytuł artykułu

Badania nad wpływem dodatku ziół do letniej diety owiec na wydatek sera podpuszczkowego typu bundz i jego wartość odżywczą

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
The influence of the addition of herbs to the summer diet of sheep on the yield of bundz rennet cheese and its nutritional value

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

14

Numer

2

Opis fizyczny

s.37-48,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Zootechniki – Państwowy Instytut Badawczy, Zakład Doświadczalny Kołuda Wielka, ul.Parkowa 1, 88-160 Janikowo
autor
  • Zakład Hodowli Owiec, Kóz i Zwierząt Futerkowych, Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt, Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy, ul.Mazowiecka 28, 85-084 Bydgoszcz

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-c071c360-242c-4718-bbdf-2877006a3e95
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.