Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2013
Tom
65
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
KONARCZAK i wszystko jasne!
(
Borek-Daruk M.
)
artykuł:
Wykorzystanie odpadów z przemysłu mięsnego w produkcji biogazu
(
Borek K.
)
artykuł:
Dezynfekcja solanki lampami ultrafioletowymi
(
Omylinski J.
)
artykuł:
Substancje dezynfekcyjne - co wybrać?
(
Sienkiewicz W.
)
artykuł:
Mobilne przedsiębiorstwo
(
Schalk H.
,
Krzywinski A.
)
artykuł:
Wpływ żywienia trzody chlewnej na jakość mięsa
(
Brzozowska J.
)
artykuł:
Alergeny w przetworach mięsnych
(
Kolodziej J.
)
artykuł:
Postęp w higienizacji komór wędzarniczych
(
Piepiorka-Stepuk J.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Przetwarzanie i utrwalanie mięsa w dziejach świata (część I)
(
Krzywinski T.
,
Tokarczyk G.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.