Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1991
Tom
35
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Ocena sytuacji w branży piwowarskiej, gorzelniczej i spirytusowej. Wywiad z dr Januszem B. Berdowskim
(
Przegalinska M. J.
)
artykuł:
Naukowa działalność wyższych uczelni i instytutów na rzecz gorzelnictwa rolniczego
(
Laczynski B.
,
Wlodarczyk Z.
)
artykuł:
Kapsułkowanie aromatów
(
Czerniewicz M.
)
artykuł:
Bucher-Guyer - producent nowoczesnych urządzeń dla przymysłu owocowo-warzywnego
(
Chobot R.
)
artykuł:
Postanowienia EWG w sprawie jakości owoców i warzyw i ich przetworów
(
Swiercz T.
)
artykuł:
Zastosowanie naturalnych barwników i barwienia żywności. Cz.II. Właściwości wybranych barwników naturalnych
(
Czapski J.
,
Sobkowska E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.