Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura
1985
|
40
|
Tytuł artykułu
Aktywność fermentacyjna drożdży w sokach jabłkowych o różnym stężeniu ekstraktu
Autorzy
Gorecka H.
,
Bujak S.
,
Targonski Z.
Warianty tytułu
EN
Fermentative activity in apple juices of different concentration of the extract
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
aktywnosc fermentacyjna
drozdze
sok jablkowy
stezenie
ekstrakty owocowe
zageszczenie
alkohol etylowy
zawartosc alkoholu
Wydawca
-
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura
Rocznik
1985
Tom
40
Opis fizyczny
s.297-304,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gorecka H.
Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego i Przechowalnictwa, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin
autor
Bujak S.
Katedra Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego i Przechowalnictwa, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin
autor
Targonski Z.
Instytut Przemysłu Fermentacyjnego w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-bf7abb16-7002-40e4-9284-d0f4bdf1a9b7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.