PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 4 |

Tytuł artykułu

Ocena tekstury pieczywa mieszanego z dodatkiem mąki gryczanej

Warianty tytułu

EN
Assessment of bread texture mixed with addition buckwheat flour

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

4

Opis fizyczny

s.17-21,rys.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, ul.Racławicka 15-17, 75-620 Koszalin
  • Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Politechnika Koszalińska, ul.Racławicka 15-17, 75-620 Koszalin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-bf59cb99-8ab9-4a0f-82fd-16c8d9363eee
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.