Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1991
|
1
|
Tytuł artykułu
Sposoby określania czasu trwałości mleka spożywczego
Autorzy
Stepaniak L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
trwalosc
mleko spozywcze
mikroflora
jakosc
mleko surowe
pasteryzacja
proteoliza
lipoliza
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1991
Numer
1
Opis fizyczny
s.24-26
Twórcy
autor
Stepaniak L.
Wydział Technologii Mleczarskiej i Żywności, Norweska Szkoła Rolnicza w As ,As
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-bf0c0ccd-9363-4513-8565-3aa6f5473ca2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.