PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1974 | 24 | 1 |

Tytuł artykułu

Próby wyrobu sera edamskiego przy użyciu zamrożonych koncentratów bakterii fermentacji mlekowej, ze szczególnym uwzględnieniem procesu dojrzewania serów

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Experimental edam cheese production using lactic acid bacterial frozenconcentrates, with special consideration of ripening

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

24

Numer

1

Opis fizyczny

s.87-100,tab.,wykr.,fot.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Inżynierii i Biologii Żywności, Akademia Rolniczo Techniczna, Olsztyn, Polska
autor
  • Instytut Inżynierii i Biologii Żywności, Akademia Rolniczo Techniczna, Olsztyn, Polska
autor
  • Instytut Inżynierii i Biologii Żywności, Akademia Rolniczo Techniczna, Olsztyn, Polska

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-beb79060-681d-46a8-8872-4411327c75bc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.