PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1965 | 9 | 1-2 |

Tytuł artykułu

Comparative investigations on the microflora of sausages and sausage products

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

9

Numer

1-2

Opis fizyczny

p.56-59,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Animal Product Hygiene, The Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland
autor
  • Department of Animal Product Hygiene, The Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland
autor
  • Department of Animal Product Hygiene, The Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland
  • Department of Animal Product Hygiene, The Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland
  • Department of Animal Product Hygiene, The Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland

Bibliografia

  • 1. Bergery's Manual of Determinative Bacteriology. London, 1957.
  • 2. Burbianka M., Pliszka A.: Mikrobioloczne badanie produktów żywnościowych. PZWL, Warszawa, 273, 1963.
  • 3. Coretti K.: Arch. Lebensmittelhygiene 9, 32, 1958.
  • 4. Dłużniewska I., Marczyński J., Ossowska K.: Roczn. PZH, 3a, 407, 1953.
  • 5. Frazier W. C.: Food Microbiology, New York, 1958.
  • 6. Gaugusch Z., Kafel S.: Med. Wet. 8, 471, 1954.
  • 7. Lerche M.: Berl. und Münch. Tierärztl. 5, 91, 1956.
  • 8. Gessen A. J.: Warunki sanitarne i higiena procesów technologicznych w przemyśle spożywczym. Warszawa, 1954.
  • 9. Gosławski K., Szefer J., Trenkner C.: Produkcja wędlin. Warszawa, 1955.
  • 10. Majewska Z., Pluszyński E.: Higiena mięsa i przetworów mięsnych, PZWL, Warszawa, 1960.
  • 11. Meat Hygiene. World Health Organization Monograph Series No. 33, Geneva, 1957.
  • 12. Niniwaara E. P., Polija M. S.: Fleischwirtschaft 9, 789, 1957.
  • 13. Prévot A. R.: Manual de classification et de determination des bactéries anaérobies. Paris. (Mon. de L'Inst. Pasteur), 1957.
  • 14. Prost E.: Fleischwirtschaft 10, 813, 1960.
  • 15. Topley, Wilson: Topley and Wilson's Principles of Bacteriology and Immunity. London, 1955.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-be4c7063-c7a8-457d-8765-0840d7d9d49a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.