Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bulletin of the Veterinary Institute in Puławy
1965
|
9
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Comparative investigations on the microflora of sausages and sausage products
Autorzy
Gaugusch Z.
,
Kafel S.
,
Ozdzynska E.
,
Cader-Strzelecka B.
,
Strzelecki E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bulletin of the Veterinary Institute in Puławy
Rocznik
1965
Tom
9
Numer
1-2
Opis fizyczny
p.56-59,ref.
Twórcy
autor
Gaugusch Z.
Department of Animal Product Hygiene, The Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland
autor
Kafel S.
Department of Animal Product Hygiene, The Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland
autor
Ozdzynska E.
Department of Animal Product Hygiene, The Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland
autor
Cader-Strzelecka B.
Department of Animal Product Hygiene, The Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland
autor
Strzelecki E.
Department of Animal Product Hygiene, The Veterinary Research Institute, Pulawy, Poland
Bibliografia
1. Bergery's Manual of Determinative Bacteriology. London, 1957.
2. Burbianka M., Pliszka A.: Mikrobioloczne badanie produktów żywnościowych. PZWL, Warszawa, 273, 1963.
3. Coretti K.: Arch. Lebensmittelhygiene 9, 32, 1958.
4. Dłużniewska I., Marczyński J., Ossowska K.: Roczn. PZH, 3a, 407, 1953.
5. Frazier W. C.: Food Microbiology, New York, 1958.
6. Gaugusch Z., Kafel S.: Med. Wet. 8, 471, 1954.
7. Lerche M.: Berl. und Münch. Tierärztl. 5, 91, 1956.
8. Gessen A. J.: Warunki sanitarne i higiena procesów technologicznych w przemyśle spożywczym. Warszawa, 1954.
9. Gosławski K., Szefer J., Trenkner C.: Produkcja wędlin. Warszawa, 1955.
10. Majewska Z., Pluszyński E.: Higiena mięsa i przetworów mięsnych, PZWL, Warszawa, 1960.
11. Meat Hygiene. World Health Organization Monograph Series No. 33, Geneva, 1957.
12. Niniwaara E. P., Polija M. S.: Fleischwirtschaft 9, 789, 1957.
13. Prévot A. R.: Manual de classification et de determination des bactéries anaérobies. Paris. (Mon. de L'Inst. Pasteur), 1957.
14. Prost E.: Fleischwirtschaft 10, 813, 1960.
15. Topley, Wilson: Topley and Wilson's Principles of Bacteriology and Immunity. London, 1955.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-be4c7063-c7a8-457d-8765-0840d7d9d49a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.