PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2020 | 27 |

Tytuł artykułu

Estimation of quality of spaghetti-form commercial gluten-free pastas

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

27

Opis fizyczny

p.5-16,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Fruit and Vegetable Processing Technology, Prof. Waclaw Dabrowski Institute of Agricultural and Food Biotechnology, ul. Rakowiecka 36, 02-532 Warsaw, Poland
  • Division of Fruits, Vegetables and Cereals Technology, Warsaw University of Life Sciences, ul. Nowoursynowska 159C, 02-787 Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-bdbf3d72-bfa1-4bd2-8d71-aa3ff4be6cb9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.