Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Opakowanie
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Badania wpływu temperatury na degradację chemiczną foliowych materiałów stosowanych do produkcji opakowań
(
Korotka V.
,
Kochubei V.
,
Zatserkovna R.
)
artykuł:
Znaczenie zamknięć z tworzyw sztucznych w technice opakowaniowej
(
Czerniawski B.
)
artykuł:
Projekt EcoPaperLoop - jakość papieru do recyklingu
artykuł:
Innowacyjny pojemnik aerozolowy firmy LANICO
(
Feldman M.
)
artykuł:
Po konferencji Policon 2014
(
Naruszko A.
)
artykuł:
Producenci doceniają niezawodność opakowań metalowych
(
TK
)
artykuł:
Opakowania metalowe i ich zadrukowywanie
(
Jakucewicz S.
)
artykuł:
Znakowanie żywności - świadomość zakupowa przeciętnego konsumenta - część II
(
Kubiak M. S.
,
Borowy T.
)
artykuł:
Korzystne perspektywy dla branży opakowań
(
Freidinger-Legay A.
)
artykuł:
Smurfit Kappa: otwieramy przyszłość
artykuł:
Innowacje w dziedzinie opakowań. Rozmowa z dyrektorem ds. innowacji firmy Ball Packaging Europe - Olafem J. Joeressenem
artykuł:
Standaryzacja i certyfikacja w procesach drukowania opakowań i etykiet
(
Khadzhynova S.
)
artykuł:
Schnięcie druków - część I
(
Rajnsz E.
)
artykuł:
Opakowania metalowe: fakty i liczby
(
TK
)
artykuł:
Jaka jest przyszłość puszek z metalu?
(
Mohr A.
,
TK
)
artykuł:
IBERICA AG - europejski standard
artykuł:
Aluminiowa puszka napojowa pod mikroskopem
(
Kryczko E.
)
artykuł:
Materiały i wyroby z metali i stopów do kontaktu z żywnością - nowe zalecenie dot. badań
(
Fotek A.
)
artykuł:
Kolejna inwestycja Karl Knauer w Pniewach
artykuł:
20 lat certyfikacji opakowań przydatnych do recyklingu materiałowego
(
Milewski A.
)
artykuł:
Raflacoat Fit PEFC: świadome wybory generują rekordową sprzedaż
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.