Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2016
|
49
|
3
|
Tytuł artykułu
Zawartość tłuszczu oraz skład kwasów tłuszczowych pozyskanych z różnych odmian rokitnika uprawianych w południowej Polsce
Autorzy
Wojtanowska-Krosniak A.
,
Francik R.
,
Kondratowicz-Pietruszka E.
,
Buczek M.
,
Zagrodzki P.
,
Krosniak M.
Warianty tytułu
EN
Fat content and fatty acids composition in oil obtained from different cultivars of sea buckthorn grown in southern Poland
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2016
Tom
49
Numer
3
Opis fizyczny
s.432-436,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wojtanowska-Krosniak A.
Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
autor
Francik R.
Zakład Chemii Bioorganicznej, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
autor
Kondratowicz-Pietruszka E.
Sadowniczy Zakład Doświadczalny, Instytutu Ogrodnictwa – Brzezna Sp. z o.o., Brzezna
autor
Buczek M.
Katedra Chemii Ogólnej, Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Kraków
autor
Zagrodzki P.
Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
Zakład Fizykochemii Jądrowej, Instytutu Fizyki Jądrowej, Polska Akademia Nauk im.H.Niewodniczańskiego w Krakowie, Kraków
autor
Krosniak M.
Zakład Bromatologii, Collegium Medicum, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-bd18bac7-73cd-47f2-87ae-957764b2c627
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.