Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2016
Tom
64
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
XVIII Radomskie Święto Chleba. Pełnoletnie
(
Mioduszewski M.
)
artykuł:
Na rynku słodyczy rośnie udział sezonowych produktów okolicznościowych
(
A.L.
)
artykuł:
Przekąska miesiąca. Pan Bakłażan z granatem
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Trendy w piekarstwie
(
Guderski T.
,
Kazanecki K.
,
Kruk M.
,
Zawidzki W.
,
Mojzykiewicz K.
,
Maciejewski R.
)
artykuł:
Powstała Rada Rolnictwa Ekologicznego
artykuł:
Święto chleba w Wielkopolsce
(
Mojzykiewicz K.
)
artykuł:
Nowe zasady opłat za korzystanie z wody - nowelizacja ustawy "Prawo wodne"
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Wino. Prosecco - kariera włoskich bąbelków
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Akademia mistrza. Miejsca bez granic
artykuł:
Ułatwienie wynikające z członkostwa w Unii Europejskiej - do wykorzystania
(
Gubala W.
)
artykuł:
Injera. Bezglutenowy chleb z Etiopii
(
Marchand B.
)
artykuł:
Porady prawne. Podatek od nieruchomości w okresie zawieszenia działalności gospodarczej
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Relacje z klientami i oddziaływanie na klienta. Część 10: ...a może gazetka czy świeże wiadomości
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Zmywarki wózkowe - coraz bardziej popularne
artykuł:
Mistrzowskie prezentacje. Czekoladowy świat Joanny Profus
(
Profus J.
)
artykuł:
Z miłością do pszczół
(
Piotrowicz J.
)
artykuł:
Burli - zwykły niezwykły chleb
(
Marchand B.
)
artykuł:
Marcepanowe figurki. Krówka
(
Truskolawska-Plichcinska M.
)
artykuł:
Porady prawne. Biuro w mieszkaniu a podatek od nieruchomości
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Adam Sowa Polską Osobowością Cukierniczą
artykuł:
Obowiązkowe znakowanie wartością odżywczą - zostało niewiele czasu
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Członek rodziny w firmie - pracownik czy osoba wspópracujaca? Jaka umowa?
(
Paprocki J.
)
artykuł:
CSM. Nauka o pradawnych zbożach
artykuł:
Współczesne trendy w piekarstwie: od tradycji do innowacyjności
(
Jarosz K.
)
artykuł:
Właściwości fermentacyjne mąki, jako element wartości wypiekowej
(
Piechowiak T.
)
artykuł:
Święto Chleba w Staszowie
(
Rozek D.
)
artykuł:
Martwa natura z chlebem
(
Monck M.
)
artykuł:
Super foods i pieczywo - dobrana para?
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
Żegnamy Czesława Świechowskiego
artykuł:
Taktyki promocyjne w sklepie
(
Pietka A.
)
artykuł:
Formowanie i wałkowanie
artykuł:
Jawor pachnący chlebem i piernikiem
(
L.K.
)
artykuł:
Graniczny termin usuwania z budynków azbestu zbliża się wielkimi krokami
(
Gubala W.
)
artykuł:
Porady prawne. Podatek od nieruchomości - musisz płacić choć nie używasz
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Aromaty na każdy sezon
(
A.L.
)
artykuł:
Karmel. Lekcja 96. Lokomotywa (cz.2)
(
Tomczyk B.
)
artykuł:
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej. Jeże na patyku
(
Sarzynska I.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.