Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
579
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Wydawca
-
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
579
artykuł:
Poszukiwanie optymalnej metody wyodrębniania alergenów sojowych z produktów mięsnych
(
Gorecka P.
,
Piasecka-Kwiatkowska D.
,
Frala A.
)
artykuł:
Wpływ metody prowadzenia ciasta na zmiany tekstury przechowywanego pieczywa pszennego
(
Romankiewicz D.
,
Cacak-Pietrzak G.
,
Kania K.
)
artykuł:
Wybrane właściwości ekstrudatów kukurydzianych z dodatkiem młóta browarnianego
(
Siwek A.
,
Ekielski A.
,
Zelazinski T.
,
Nowak D.
,
Miarka D.
,
Zukowska J.
,
Bakula S.
)
artykuł:
Wpływ sonikacji immersyjnej i kontaktowej oraz pulsacyjnego pola elektrycznego na przewodność elektryczną tkanki marchwi
(
Wiktor A.
,
Rybak K.
,
Sledz M.
,
Nowacka M.
,
Chudoba T.
,
Lojkowski W.
,
Witrowa-Rajchert D.
)
artykuł:
Współczesne możliwości stosowania nanotechnologii w doskonaleniu katalizy enzymatycznej
(
Lewandowska M.
,
Kordala N.
,
Bednarski W.
)
artykuł:
Jakość filetów z piersi kurcząt na rynku warszawskim w świetle wybranych wymagań rozporządzenia komisji (WE) nr 543/2008
(
Adamczak L.
,
Pietrzak D.
,
Florowski T.
,
Chmiel M.
)
artykuł:
Wpływ preparatów błonnika owsianego Vitacel HF 600 i błonnika jęczmiennego Vitacel BG 300 na jakość kiełbas homogenizowanych
(
Miazek J.
,
Slowinski M.
,
Jankowski B.
)
artykuł:
Charakterystyka tekstury wybranych miksów tłuszczowych
(
Jakubczyk E.
,
Gondek E.
,
Samborska K.
)
artykuł:
Wpływ systemu ogrzewania na wyniki produkcyjne oraz zapalenie skóry podeszwy stopy kurcząt brojlerów
(
Michalczuk M.
,
Damaziak K.
,
Pietrzak D.
,
Zbikowski A.
,
Berebecka E.
)
artykuł:
Przydatność rdestowca czeskiego (Reynoutria × bohemica Chrtek and Chrtkova) do produkcji biogazu rolniczego
(
Kuprys-Caruk M.
,
Podlaski S.
,
Wisniewski G.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.