Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1990
Tom
44
Numer
02-03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02-03
artykuł:
70 lat przemysłu spirytusowego
(
Tomasik H.
)
artykuł:
Analiza termiczna i jej zastosowanie w badaniu żywności. Cz.I. Metody, aparatura, badanie białek i węglowodanów, oznaczanie wody
(
Kowalski B.
)
artykuł:
Wartości technologiczne ziarna i mąki pszenżyta. Cz.II
(
Haber T.
,
Dluzewski M.
,
Lewczuk J.
,
Leszczynski K.
,
Sitkowski T.
)
artykuł:
Dostępność i wykorzystanie surowców żywnościowych pochodzenia morskiego
(
Kolakowska A.
,
Sikorski Z.
)
artykuł:
Biosynteza poli - beta - hydroksymaślanu i możliwości jego wykorzystania w technologii żywności
(
Bednarski W.
)
artykuł:
Model komputerowy automatycznego sterowania procesami zachodzącymi w mateczniku hermetycznym
(
Piotrowski D.
,
Tuszynski W.
)
artykuł:
Badania nad oczyszczaniem ścieków cukierniczych
(
Manczak M.
,
Balbierz M.
,
Szeleta M.
)
artykuł:
Oznaczanie prężności pary wodnej produktów spożywczych
(
Wachalewski T.
,
Wachalewski
)
artykuł:
Zmiany zawartości barwników roślinnych i alfa tokoferolu w mrożonej brukselce
(
Bubicz M.
,
Piotrowski J.
,
Majewski K.
)
artykuł:
Rola techniki w gospodarce żywnością
(
Budny J.
)
artykuł:
Postęp techniczny warunkiem rozwoju przemysłu spirytusowego
(
Ciborska S.
,
Gogulski W.
,
Napierala W.
)
artykuł:
Błonnik pokarmowy w żywności
(
Chobot R.
)
artykuł:
Stan rolnictwa i gospodarki żywnościowej w 1988 r. Cz.II. Przemysł spożywczy
(
Placzkiewicz K. J.
)
artykuł:
Zawartość azotanów i azotynów w ziemniakach uprawianych w różnych warunkach
(
Cieslik E.
,
Miedzybrodzka A.
,
Sikora E.
)
artykuł:
Przemysł spożywczy w RFN
(
Urban S.
)
artykuł:
Kombinaty i przedsiębiorstwa rolno-przemysłowe w Polsce
(
Chechelski P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.