Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2011
|
61
|
Suppl.1
|
Tytuł artykułu
Changes of cholesterol in deep-fat fried meat products with addition of natural antioxidants during storage
Autorzy
Kmiecik D.
,
Hes M.
,
Rudzinska M.
,
Gramza-Michalowska
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
cholesterol change
deep-fat fried meat product
meat product
addition
natural antioxidant
storage
antioxidant
phenolic compound
cholesterol
oxycholesterol
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2011
Tom
61
Numer
Suppl.1
Opis fizyczny
p.123
Twórcy
autor
Kmiecik D.
Faculty of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
autor
Hes M.
Faculty of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
autor
Rudzinska M.
Faculty of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
autor
Gramza-Michalowska
Faculty of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-bc719b9b-6d7e-403c-8d1b-b817d27a2441
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.