PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2011 | 61 | Suppl.1 |

Tytuł artykułu

Changes of cholesterol in deep-fat fried meat products with addition of natural antioxidants during storage

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

61

Numer

Opis fizyczny

p.123

Twórcy

autor
  • Faculty of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
autor
  • Faculty of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
autor
  • Faculty of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland
  • Faculty of Food Science and Nutrition, Poznan University of Life Sciences, Poznan, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-bc719b9b-6d7e-403c-8d1b-b817d27a2441
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.