Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Pamiętnik Puławski
2005
|
140
|
Tytuł artykułu
Wpływ chemicznych dodatków na skład chemiczny, jakość i tlenową trwałość kiszonki z całych roślin kukurydzy
Autorzy
Bodarski R.
,
Wertelecki T.
,
Kowalik T.
Warianty tytułu
EN
The effect of chemical additives on basic chemical composition, quality and aerobic stability of whole crop maize silage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
kiszonka z kukurydzy
trwalosc
stabilnosc tlenowa
jakosc
sklad chemiczny
preparaty chemiczne
dodatki kiszonkarskie
preparat Neubacid-Sil C Liquid
preparat Neubacid-Sil P Liquid
kukurydza
kiszenie
Wydawca
-
Czasopismo
Pamiętnik Puławski
Rocznik
2005
Tom
140
Opis fizyczny
s.7-14,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bodarski R.
Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa, Akademia Rolnicza we Wrocławiu, Wrocław
autor
Wertelecki T.
autor
Kowalik T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-bc4c780b-fc60-42aa-8909-65a1a87320fc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.