Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2011
|
59
|
12
|
Tytuł artykułu
Wino i czekolada
Autorzy
Paprocki J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Francja
winiarstwo
winorosl
region Roussillon
historia
wina
produkcja wina
wino Vin Doux Naturel
wina Banyuls
wina czerwone
procesy produkcyjne
dojrzewanie wina
wino Banyuls Rimage
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2011
Tom
59
Numer
12
Opis fizyczny
s.92-94,fot.
Twórcy
autor
Paprocki J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-bc1fb8aa-0156-4af7-a067-6728345446ce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.