Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Food Technology and Nutrition
1987
|
17
|
Tytuł artykułu
Principle of mutual complementation of protein amino acids applied to the modification of selected dinner sets
Autorzy
Wronowski S.
,
Plewa J.
,
Roszkowski W.
Warianty tytułu
PL
Zastosowanie zasady wzajemnego uzupełniania się aminokwasów białekdo modyfikacji wybranych zestawów obiadowych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Food Technology and Nutrition
Rocznik
1987
Tom
17
Opis fizyczny
p.25-32,ref.
Twórcy
autor
Wronowski S.
Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
autor
Plewa J.
Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
autor
Roszkowski W.
Institute of Human Nutrition, Warsaw Agricultural University - SGGW-AR, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-bc1773eb-1ca7-48a0-88c9-1036751813e0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.