PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1988 | 12 |

Tytuł artykułu

Właściwości dietetyczno-lecznicze mlecznych produktów fermentowanych

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

12

Opis fizyczny

s.22-23,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
  • Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-bbe55b2a-0847-4a35-88bb-98b150666212
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.