Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
2008
|
3
|
Tytuł artykułu
Formowanie przetworów mięsnych
Autorzy
Kowalski R.
,
Prycz J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
nadziewanie
formowanie
przetworstwo miesa
marketing
receptury
oslonki
wedliny
Wydawca
-
Czasopismo
Kalejdoskop Mięsny
Rocznik
2008
Numer
3
Opis fizyczny
s.44-48,fot.
Twórcy
autor
Kowalski R.
Instytut Technologii Mięsa, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznań
autor
Prycz J.
Instytut Technologii Mięsa, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 28, 60-637 Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-bbbfd762-3d05-46fe-851c-172e291121cb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.