PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1984 | 10 | 3-4 |

Tytuł artykułu

An approach to the classification of Lactobacilli isolated from Finnish sour rye dough ferments

Warianty tytułu

PL
Próba klasyfikacji pałeczek kwasu mlekowego izolowanych z fińskich zakwasów ciasta żytniego

Języki publikacji

EN

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

10

Numer

3-4

Opis fizyczny

p.231-239,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Food Chemistry and Technology, University, Helsinki, Finland
autor
  • Department of Food Chemistry and Technology, University, Helsinki, Finland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-bbb524fa-bbb1-462a-b35f-8072da87e245
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.