PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2012 | 19 | 04 |

Tytuł artykułu

Chłodnicze utrwalanie mięsa i przetworów drobiowych, cz.I

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

19

Numer

04

Opis fizyczny

s.12-15,fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Politechnika Łódzka, Łódz
autor

Bibliografia

Uwagi

PL
rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-bbb30ad7-c2de-4652-b03b-6ad2f96c592a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.