PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1991 | 42 | 1 |

Tytuł artykułu

Wpływ zróżnicowanego dodatku KNO3 na jakość sera żuławskiego. Cz.II. Cechy mikrobiologiczne i organoleptyczne sera żuławskiego o różnym dodatku KNO3

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Influence of diversified additive KNO3 on "Zuławski" cheese quality. Part II. Microbiological and organoleptic values of "Zuławski" cheese with different additive KNO3

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

42

Numer

1

Opis fizyczny

s.9-13,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Zakład Żywności i Żywienia na Statkach, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, ul.Beniowskiego 24/24A, 81-226 Gdynia
  • Zakład Żywności i Żywienia na Statkach, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, ul.Beniowskiego 24/24A, 81-226 Gdynia
autor
  • Zakład Żywności i Żywienia na Statkach, Wyższa Szkoła Morska w Gdyni, ul.Beniowskiego 24/24A, 81-226 Gdynia

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-bb871920-2533-4443-854b-373eb98118b2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.