Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1989
Tom
43
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Czynniki warunkujące aktywność proteolityczną drobnoustrojów tlenowych przetrwalnikujących występujących w żywności
(
Babol J.
,
Maleszewski J.
)
artykuł:
Dokonania i problemy państwowego przemysłu drobiarskiego
(
Zarzycki R.
)
artykuł:
Dwudziestopięciolecie Centralnego Laboratorium Przemysłu Koncentratów Spożywczych. Cz. II
(
Slowinski W.
)
artykuł:
Współczesne poglądy na występowanie i rolę bioflawonidów
(
Wilska-Jeszka J.
)
artykuł:
Oferta węgierskiego przemysłu maszynowego
artykuł:
Badanie poziomu składników mineralnych w cukrze białym metodą emisyjnej spektrometrii atomowej (ESA)
(
Maslowska J.
,
Ahmadi M.
)
artykuł:
Działalność Pomorskich Zakładów Drobiarskich „Poldrób”
(
Barski A.
)
artykuł:
Znaczenie pałeczek Yersinia enterocolitica w produktach spożywczych
(
Maleszewski J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.