PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1976 | 27 | 3 |

Tytuł artykułu

Zmiany zachodzące w tłuszczach podczas smażenia różnych produktów w warunkach kontrolowanego i nie kontrolowanego ogrzewania

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Changes in pork fat and oils used for frying v arious products under controlled and uncontrolled conditions

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

27

Numer

3

Opis fizyczny

s.317-329,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Higieny Żywienia Zbiorowego, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie
autor
  • Zakład Higieny Żywienia Zbiorowego, Instytut Żywności i Żywienia w Warszawie

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-badbfaab-0fcd-49ac-87c7-f254a64141cc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.