Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
577
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Wydawca
-
Rocznik
2014
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
577
artykuł:
Ocena wpływu obróbki hydrotermicznej i czasu fermentacji na zawartość polifenoli i właściwości antyoksydacyjne produktów tempeh
(
Kuligowski M.
,
Gorzan A.
,
Jasinska-Kuligowska I.
,
Nowak J.
)
artykuł:
Wybrane właściwości prażynek ziemniaczanych z dodatkiem otrąb zbożowych
(
Wojtowicz A.
,
Kozak M.
,
Lewandowska Z.
)
artykuł:
Bioróżnorodność flory segetalnej w pszenżycie ozimym uprawianym w warunkach różnych metod odchwaszczania i nawożenia azotem
(
Brzozowska I.
,
Brzozowski J.
)
artykuł:
Wpływ powłoki jadalnej na zmiany mikrobiologiczne w mięsie wołowym podczas przechowywania w warunkach chłodniczych
(
Chlebowska-Śmigiel A.
,
Hac-Szymanczuk E.
,
Gniewosz M.
)
artykuł:
Selekcja szczepów drożdży z rodzajów Candida oraz Cryptococcus w kierunku biosyntezy zewnątrzkomórkowych polimerów w podłożach z sacharozą
(
Gientka I.
,
Kot A. M.
,
Blazejak S.
)
artykuł:
Wpływ warunków meteorologicznych na zawartość cukrów redukujących w bulwach ziemniaka
(
Grudzinska M.
,
Zgorska K.
,
Czerko Z.
)
artykuł:
Badanie właściwości geometrycznych i fizycznych owoców wybranych odmian gruszy na podstawie modeli numerycznych uzyskanych za pomocą skanera 3d
(
Anders A.
,
Markowski P.
,
Kaliniewicz Z.
)
artykuł:
Wpływ parametrów suszenia rozpyłowego na aktywność ektynometyloesterazy i właściwości fizyczne suchych preparatów
(
Samborska K.
,
Zdrojewska J.
,
Witrowa-Rajchert D.
,
Kaminska-Dworznicka A.
)
artykuł:
Porównanie działania przeciwdrobnoustrojowego olejków eterycznych z szałwii (Salvia officinalis L.) i oregano (Origanum vulgare L.)
(
Hac-Szymanczuk E.
,
Lipinska E.
,
Chlebowska-Śmigiel A.
)
artykuł:
Charakterystyka opryskowa roślin jako przydatne kryterium doboru rozpylaczy do zabiegu
(
Luczycka D.
,
Szewczyk A.
,
Cieniawska B.
)
artykuł:
Wpływ probiotyków na wybrane parametry fizykochemiczne i mikrobiologiczne surowo dojrzewających baleronów podczas przechowywania
(
Libera J.
,
Sionek B.
,
Dolatowski Z. J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.