Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2012
Tom
---
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Oferta dla klientów ceniących jakość. Rozmowa z Magdaleną Andrzejewską, manager Retail/Food Service, Vandemoortele Polska Sp. z o.o.
artykuł:
Ubezpieczenia ze wsparciem Skarbu Państwa. Rozmowa z Katarzyną Marszał, Dyrektorem Biura Marketingu i Rozwoju Produktów w Korporacji Ubezpieczeń Krefytów Eksportowych S.A.
artykuł:
Kluczowe znaczenie dla młodego organizmu. Cz.1. Rola kwasów tłuszczowych wielonienasyconych z rodziny omega-3 w rozwoju fizycznym i umysłowym dzieci i młodzieży
(
Bawa S.
)
artykuł:
Sektor HoReCa rośnie. Euro 2012
(
Frontczak J.
)
artykuł:
Czujemy odpowiedzialność za jakość. Rozmowa z Maciejem Dudą, prezesem Polskiego Koncernu Mięsnego DUDA
artykuł:
Eurobox Polska - nasze opakowania tworzymy z pasją
(
Bombola B.
)
artykuł:
Kolejna afera za rogiem? Sygnały o nielegalnym stosowaniu mączek
(
Leonkiewicz J.
)
artykuł:
Ważna debata o jakości mięsa. Konferencja Biura Promocji Jakości
artykuł:
Oferujemy współpracę na wielu płaszczyznach. Rozmowa z Krzysztofem Jankowskim, Prezesem Zarządu TUV SUD Polska Sp. z o.o., oraz Mieczysławem Markiem Obiedzińskim, managerem Food Business Service TUV SUD Polska Sp. z o.o.
artykuł:
Niebezpieczne związki. "Forum 100" Polskiej Federacji Producentów Żywności
(
Szalata K.
,
Golcz M.
,
Panek-Owsianska M.
)
artykuł:
Niezawodny partner w logistyce. Rozmowa z Marcinem Turskim, Dyrektorem ds. Obsługi Klienta, Fresh Logistics Sp. z o.o.
artykuł:
Tłuszcz roślinny czy zwierzęcy?
(
Pasikowski J.
)
artykuł:
Wierzchołek góry lodowej. Komentarz do bieżących wydarzeń
(
Sikora T.
)
artykuł:
W wyjątkowych okolicznościach. Tajemnica przedsiębiorstwa a obowiązek informowania o żywności, która może stanowić zagrozenie dla zdrowia
(
Wojciechowski P.
)
artykuł:
Mamy się czym pochwalić. Rozmowa z Robertem Sową, mistrzem kulinarnym
(
Michalski W.
)
artykuł:
Powrócić do norm i etyki. Wnioski z seminarium Klubu Polskie Forum ISO 9000
(
Berdowski J. B.
)
artykuł:
Ma być bezpieczniej. Nowe rozporządzenia w sprawie dodatków
(
Grenda P.
,
Sabat M.
)
artykuł:
Pytanie o wnioski, do których doszedł GIS. Czy GIS zasadnie odmówił ujawnienia nazw zakładów stosujących sól wypadową?
(
Zboralska M.
)
artykuł:
Rola higieny w przemyśle spożywczym - rozwiązania innowacyjne technologicznie
(
Dolata W.
)
artykuł:
W trosce o rzetelną informację. Czy GIS zasadnie odmówił ujawnienia nazw zakładów stosujących sól wypadową?
(
Rudy M.
)
artykuł:
Zapewniamy jak najszerszy zakres certyfikacji. Rozmowa z Bartoszem Ratowskim, Commercial Director, United Registrar of Systems Polska Sp. z o.o.
artykuł:
Posiadamy najbardziej rozbudowaną ofertę. Rozmowa z Michałem Ferstenem, Marketing Manager, Iveco Poland Sp. z o.o.
artykuł:
Systemy jakości bez wersji papierowej. Rozmowa ze Zbigniewem Czerwińskim, prezesem firmy MEGA-WET
artykuł:
Czysta relacja biznesowa. Rozmowa z dariuszem Witkowskim, prezesem Impel Food Hygiene
artykuł:
Naturalne i oryginalne, ekologiczne zrębki wędzarnicze. Rozmowa z Jolantą Stulgis, Przewodniczącą Rady Nadzorczej MONROL Spółka z o.o., oraz Ireneuszem Skiepko, Prezesem Zarządu MONROL Spółka z o.o.
artykuł:
Rynek mięsa: "równanie w dół". Rozmowa z Michałem Koleśnikowem, Głównym Specjalistą ds. Analiz Rynków Rolnych Banku Gospodarki Żywnościowej
(
Michalski W.
)
artykuł:
Człowiek czy ekonomia?
(
Wojciechowski T.
)
artykuł:
Bez konkretów i uzasadnienia. Czy GIS zasadnie odmówił ujawnienia nazw zakładów stosujacych sól wypadową?
(
Paszek S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.