Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1964
|
10
|
Tytuł artykułu
Wpływ promieniowania gamma na zawartość wolnych aminokwasów w mięsie
Autorzy
Niewiarowicz A.
,
Palmin W.W.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
RU
Vljanie gamma obluchenija na soderzhanie v mjase sobodnykh aminokislot
EN
Effect of gamma irradiation upon the free aminoacid contents in meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1964
Tom
10
Opis fizyczny
s.89-99,tab.,wykr.,bibliogr
Twórcy
autor
Niewiarowicz A.
Katedra Technologi Rolnej, Wyższa Szkoła Rolnicza w Poznaniu, Poznań
autor
Palmin W.W.
Katedra Technologi Rolnej, Wyższa Szkoła Rolnicza w Poznaniu, Poznań
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ba8b2228-791c-42d0-a8e8-028a6a45320d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.