Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2019
Tom
67
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Porady prawne. Pensja małżonka właściciela firmy kosztem uzyskania przychodu
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Puchar Świata w Cukiernictwie
(
P.K.
)
artykuł:
Rośnie rola migdałów w wyrobach czekoladowych z "czystymi etykietami"
(
A.L.
)
artykuł:
Styl Angielski z Małgorzatą Weber. Sukulenty
(
Weber M.
)
artykuł:
Wykrywanie malwersacji w procesie sprzedaży cukierni
(
Moszczynski W.
)
artykuł:
Porady prawne. Nowe zasady rozliczania strat
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Czekoladowy świat Joanny Profus
(
Profus J.
)
artykuł:
Karmel lekcja 125. Zakochane flamingi
(
Tomczyk B.
)
artykuł:
Naturalne mleczne dodatki Epilac
(
A.L.
)
artykuł:
Wiosenne porządki z Komplet Polska
(
Banaszak A.
)
artykuł:
SIGEP 2019. Wszystkie drogi prowadzą do... Rimini
(
P.K.
)
artykuł:
Dobry handlowiec w piekarni na wagę złota
(
Pietka A.
)
artykuł:
Roślinna konkurentka Nutelli?
(
A.L.
)
artykuł:
Ciekawe orzeczenie Naczelnego Sądu Administracyjnego
(
Gubala W.
)
artykuł:
Szansa na polubowne rozwiązanie sporów dotyczących żywności
(
A.L.
)
artykuł:
Ciasteczkowe Inspiracje Igi Sarzyńskiej. Pastelowa Wielkanoc
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Marcepanowe figurki. Pies i kot
(
Truskolawska-Plichcinska M.
)
artykuł:
Cukiernicze niespodzianki na targach EuroGastro i WorldHotel
artykuł:
O nowościach, trendach i regulacjach na rynku lodziarskim. Rozmowa z Jarosławem Zbaliszynem, Dyrektorem Handlowym Comprital Polska
artykuł:
Białka słonecznikowe - cennym składnikiem żywności funkcjonalnej
(
A.L.
)
artykuł:
Jak uczynić firmę doskonalszą od wewnątrz. Część 6. Uruchamiamy głos pracowników (cz. 1)
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Porady prawne. Ulga za złe długi już po 90 dniach
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Co lepsze? Siemię lniane czy nasiona chia?
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
artykuł:
IV Narodowy Kongres Żywieniowy
(
A.L.
)
artykuł:
Zmiany w zasadach prowadzenia akt pracowniczych (cz. 1)
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Uczmy się na błędach
(
Gubala W.
)
artykuł:
Marketing 4.0
(
Banaszak A.
,
Banaszak S.
)
artykuł:
Szwajcaria - wina białe
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Słodki marzec na osłodę po długiej zimie
(
Steklinska P.
)
artykuł:
Renata Martyna, Ewa Drzewiecka i Angelika Chwyć - Branżowymi Osobowościami Roku 2018
artykuł:
Piekarzu, czy wiesz, że... receptura piekarska to wynik połączenia wielu złożonyc składowych takich jak surowce, warunki lokalowe i techniczne zakładu, wiedza i umiejetności pracowników, tradycje lokalnego środowiska, świadomość jakie znaczenie zdrowotne mają produkowane wyroby, wreszcie aspekt ekonomiczny...
(
Jarosz K.
)
artykuł:
Słodkie stoły
artykuł:
Nowości lodziarskie
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.