Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Physiologica Polonica
1959
|
10
|
6
|
Tytuł artykułu
Poziom progu i minimum wrażliwości zmysłu smaku
Autorzy
Tilgner D.J.
,
Barylko-Piekielna N.
Warianty tytułu
RU
Uroven' poroga i minimum vkusovoyi chuvstvitel'nosti
EN
Threshold and minimum sensitivity of the taste sense
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Physiologica Polonica
Rocznik
1959
Tom
10
Numer
6
Opis fizyczny
s.741-754,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Tilgner D.J.
Katedra Technologii Produktow Zwierzecych Wydzialu Chemii Politechniki Gdanskiej, Gdansk
autor
Barylko-Piekielna N.
Katedra Technologii Produktow Zwierzecych Wydzialu Chemii Politechniki Gdanskiej, Gdansk
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-ba340af0-36fa-4cb6-ba1f-a0198f071172
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.