Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. Nauki Inżynierskie i Technologie
Rocznik
2011
Tom
---
Numer
3(204)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3(204)
artykuł:
Zmiany produkcji warzyw i owoców oraz ich przetwórstwa w Polsce
(
Kapusta F.
)
artykuł:
Produkcja roślin oleistych i ich przetwórstwo w Polsce
(
Kapusta F.
)
artykuł:
Wpływ audytu dostawców na zapewnienie jakości i bezpieczeństwa żywnościowego produktów na przykładzie produkcji mieszanek piekarniczo-cukierniczych
(
Niewelt A.
,
Lesiow T.
)
artykuł:
Wartość odżywcza różnego rodzaju jaj
(
Werenska M.
,
Okruszek A.
)
artykuł:
Substancje o działaniu przeciwutleniającym obecne w ziarnach owsa (Avena sativa)
(
Harasym J.
,
Oledzki R.
,
Pietkiewicz J. J.
)
artykuł:
Znakowanie produktów żywnościowych a ich bezpieczeństwo dla konsumentów
(
Gorska K.
,
Janczar-Smuga M.
)
artykuł:
Ocena zróżnicowania wielkości skupu żywca wieprzowego, drobiowego i wołowego w Polsce w latach 1999-2008
(
Olszanska A.
)
artykuł:
Aspekty przyrodnicze, technologiczne i ekonomiczne produkcji win gronowych w Polsce ze szczególnym uwzględnieniem Górnego Śląska
(
Wilgosiewicz K.
,
Lesiow T.
)
artykuł:
Tworzenie celulaz i ksylanaz w procesie biosyntezy kwasu szczawiowego metodą hodowli w podłożu stałym z makuchu rzepakowego
(
Wilk M.
,
Gasiorek E.
,
Marzec D.
)
artykuł:
Właściwości fizykochemiczne wędlin homogenizowanych, przechowywanych w temperaturze bliskiej krioskopowej (badania modelowe)
(
Szmanko T.
,
Gorecka J.
,
Nowakowska A.
)
artykuł:
Zastosowanie metody QDF w procesie doskonalenia jakości piwa jasnego pełnego - aspekt technologiczny oraz innowacyjny
(
Biernacki A.
,
Lesiow T.
)
artykuł:
Kierunki rozwoju opakowań na przykładzie wybranego przedsiębiorstwa przemysłu cukierniczego
(
Urban S.
)
artykuł:
Obecny status owsa w diecie bezglutenowej
(
Harasym J.
)
artykuł:
Instrumentalne metody wykrywania zafałszowań oliwy z oliwek
(
Dankowska A.
,
Malecka M.
)
artykuł:
Analiza raportów z audytów na przykładzie wybranej jednostki certyfikującej przetwórstwo i obrót produktów rolnictwa ekologicznego
(
Kafel P.
)
artykuł:
Kierunki zagospodarowania odpadowego glicerolu
(
Podeszwa T.
,
Janczar-Smuga M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.