PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 02 |

Tytuł artykułu

Lizozym jako czynnik zapobiegający późnym wzdęciom serów

Warianty tytułu

Lysozyme as a preventing factor of late-blowing defect in cheese

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

02

Opis fizyczny

s.19-23,fot.

Twórcy

autor
  • Katedra Biotechnologii Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
  • Katedra Biotechnologii Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Katedra Biochemii Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b9f80587-3e54-496b-af2c-d61030a2c006
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.