Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Food
2019
|
3
|
Tytuł artykułu
Zatrzymać smaki lata
Autorzy
Nowak K.
Warianty tytułu
EN
Keeping the flavours of summer
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Food
Rocznik
2019
Numer
3
Opis fizyczny
s.12-15,fot.
Twórcy
autor
Nowak K.
Łódzki Ośrodek Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Bratoszewicach, Bratoszewice
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b8ea1fdd-5143-4f53-a093-057b4132a151
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.