Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2011
Tom
61
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Update of the list of allergenic proteins from milk, based on local amino acid sequence identity with known epitopes from bovine milk proteins - a short report
(
Minkiewicz P.
,
Dziuba J.
,
Gladkowska-Balewicz I.
)
artykuł:
Trends in edible vegetable oils analysis. Part B. Application of different analytical techniques
(
Gromadzka J.
,
Wardencki W.
)
artykuł:
Effect of wheat bran addition and screw speed on microstructure and textural characteristics of common wheat precooked pasta-like products
(
Wojtowicz A.
,
Moscicki L.
)
artykuł:
Implementation of safety assurance system in food production in Poland
(
Trafialek J.
,
Kolozyn-Krajewska D.
)
artykuł:
Influence of chemically-modified potato starch (RS type 4) on the nutritional and physiological indices of rats
(
Wronkowska M.
,
Juskiewicz J.
,
Zdunczyk Z.
,
Soral-Smietana M.
,
Krupa-Kozak U.
)
artykuł:
Effect of composition, stability and microstructure of o/w emulsions on the retention and release characteristics of diacetyl and (-)-alpha-pinene
(
Bortnowska G.
)
artykuł:
Quantitative analysis of biologically active polyphenols in evening primrose (Oenothera paradoxa) seeds aqueous extracts
(
Kiss A. K.
,
Derwinska M.
,
Granica S.
)
artykuł:
Intake of calcium and phosphorus and levels of bone mineralization (BMC) and mineral bone density (BMD) of female swimmers in the pubescence period
(
Czeczelewski J.
,
Dlugolecka B.
,
Raczynska B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.