Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1961
|
07
|
Tytuł artykułu
Skręcalność właściwa skrobi ziemniaczanych różnego pochodzenia
Autorzy
Samotus B.
Warianty tytułu
RU
Issledovanija v oblasti fiznjo-khimii kartofel`nogo krakhmala
EN
Specific rotation of potato starches of various origin
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1961
Tom
07
Opis fizyczny
s.109-125,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Samotus B.
Katedra Technologii Rolnej Wyższej Szkoły Rolniczej w Krakowie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b867842d-3584-4e2c-9adf-f1471bdbe51c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.