Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura
1989
|
44
|
Tytuł artykułu
Zawartość kwasu L-askorbinowego w marchwi i brukselce w zależności od obróbki wstępnej i czasu składowania w komorze chłodniczej
Autorzy
Bubicz M.
,
Korzen A.
,
Korzen S.
Warianty tytułu
EN
The content of L-Cevitamic acid in carrot and brussels sprouts depending on the pretreatment and storage time in a cooling chamber
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
marchew
kapusta brukselska
kapusta warzywna brukselska zob.kapusta brukselska
przechowywanie chlodnicze
komory chlodnicze
kwas L-askorbinowy
zawartosc kwasu L-askorbinowego
obrobka wstepna
Wydawca
-
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura
Rocznik
1989
Tom
44
Opis fizyczny
s.213-218,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Bubicz M.
Katedra Chemii Ogólnej i Biochemii, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin
autor
Korzen A.
Katedra Chemii Ogólnej i Biochemii, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin
autor
Korzen S.
Katedra Chemii Ogólnej i Biochemii, Akademia Rolnicza w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b84ab2e7-1b97-454f-82c0-090266a3bff3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.