Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2005
Tom
---
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
Trendy w technice kutrowania
artykuł:
Dni otwarte w Bastrze
artykuł:
Trendy w dystrybucji wędlin w handlu tradycyjnym
artykuł:
Grupa Indykpol SA przejęła firmę Frednowy
artykuł:
Od mięsa do przetworu
artykuł:
Rynek opakowań produktów spożywczych
artykuł:
Folie spożywcze z tworzyw sztucznych
artykuł:
Białka roślinne i zwierzęce, skrobia i hydrokoloidy
artykuł:
Wysoka jakość wyrobów najlepszą promocją
artykuł:
Sytuacja w branży mięsnej
artykuł:
Folie aluminiowe
artykuł:
Dynamiczny rozwój zakładów mięsnych NOVE
artykuł:
Śluzy sanitarne i dezynfekcja narzędzi pracy w zakładzie rozbioru mięsa
artykuł:
Wirusy w produktach spożywczych
artykuł:
Utrwalanie żywności przy użyciu wysokiego ciśnienia
artykuł:
Czy mięso zabija? - replika
(
Duda Z.
)
artykuł:
Rynek mięsa po "unijnym szoku"
(
Swietlik K.
)
artykuł:
Specjalne refundacje wywozowe dla niektórych rodzajów wołowiny bez kości
(
Puka A.
)
artykuł:
Technologia dymu w płynie
artykuł:
Kształtowanie konsystencji pożądanej pod wzgledem sensorycznym
artykuł:
Działanie przypraw i kwasów organicznych na bakterie z rodzaju Clostridium
artykuł:
Ocena przydatności przetwórczej mięsa rodzimej rasy złotnickiej pstrej
(
Florowski T.
,
Pisula A.
,
Kurela W.
,
Buczynski J. T.
)
artykuł:
Opakowania aktywne i inteligentne
artykuł:
Przeżywalność Toxoplasma Gondii w wieprzowinie
artykuł:
Oszołamianie farmakologiczne trzody chlewnej
artykuł:
Zintegrowany system zarządzania przedsiębiorstwem podstawą efektywnej kontroli pochodzenia
artykuł:
Tworzenie nowych produktów mięsnych wolnych od dodanych alergenów w świetle nowego prawa żywnościowego
(
Wierzbicka A.
)
artykuł:
Nastrzykiwanie surowców mięsnych solanką peklująca
artykuł:
Polagra-Food 2005 - rozsmakuj się w ...targach!
artykuł:
Konkurs "Produkt najwyższej jakości w przemyśle mięsnym"
(
Szymanska M.
,
Moch P.
,
Kern-Jedrychowski
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.