Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2014
|
47
|
3
|
Tytuł artykułu
Wpływ dodatku kompleksu chelatowego miedzi z glicyną na zawartość kwasów organicznych powstających w wyniku procesu fermentacji mąki żytniej
Autorzy
Podkowa K.
,
Barton H.
,
Folta M.
,
Dobrowolska-Iwanek J.
Warianty tytułu
EN
Effect of addition of copper chelate complex with glycine on organic acids content from rye flour lactic acid fermentation
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2014
Tom
47
Numer
3
Opis fizyczny
s.681-686,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Podkowa K.
Pracownia Biopierwiastków, Zakład Bromatologii, Collegium Medicum Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, ul.Medyczna 9, 30-688 Kraków
autor
Barton H.
Pracownia Biopierwiastków, Zakład Bromatologii, Collegium Medicum Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, ul.Medyczna 9, 30-688 Kraków
autor
Folta M.
Pracownia Biopierwiastków, Zakład Bromatologii, Collegium Medicum Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, ul.Medyczna 9, 30-688 Kraków
autor
Dobrowolska-Iwanek J.
Pracownia Biopierwiastków, Zakład Bromatologii, Collegium Medicum Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, ul.Medyczna 9, 30-688 Kraków
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b76cec85-b8e9-4c4e-ae1f-17ad8589364c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.