PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 47 | 3 |

Tytuł artykułu

Wpływ dodatku kompleksu chelatowego miedzi z glicyną na zawartość kwasów organicznych powstających w wyniku procesu fermentacji mąki żytniej

Warianty tytułu

EN
Effect of addition of copper chelate complex with glycine on organic acids content from rye flour lactic acid fermentation

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

47

Numer

3

Opis fizyczny

s.681-686,rys.,wykr.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Pracownia Biopierwiastków, Zakład Bromatologii, Collegium Medicum Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, ul.Medyczna 9, 30-688 Kraków
autor
  • Pracownia Biopierwiastków, Zakład Bromatologii, Collegium Medicum Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, ul.Medyczna 9, 30-688 Kraków
autor
  • Pracownia Biopierwiastków, Zakład Bromatologii, Collegium Medicum Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, ul.Medyczna 9, 30-688 Kraków
  • Pracownia Biopierwiastków, Zakład Bromatologii, Collegium Medicum Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, ul.Medyczna 9, 30-688 Kraków

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b76cec85-b8e9-4c4e-ae1f-17ad8589364c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.