PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2013 | 100 | 2 |

Tytuł artykułu

Przestrzenna koncentracja potencjału innowacyjnego w przemyśle spożywczym

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Spatial concentration of innovative potential in food industry

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

100

Numer

2

Opis fizyczny

s.53-64,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Ekonomiki Przedsiębiorst, Uniwersytet Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, ul.Oczapowskiego 4, 10-957 Olsztyn

Bibliografia

Uwagi

Rekord w opracowaniu

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b72bbe18-5c75-433d-9338-01fd2e039964
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.