Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Parasitology
2016
|
62
|
Suppl.
|
Tytuł artykułu
Factors predisposing school staff to fungal infections
Autorzy
Ejdys E.
,
Dynowska M.
,
Sucharzewska E.
,
Biedunkiewicz A.
,
Kubiak D.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
predisposition
teaching staff
administrative worker
school staff member
fungal infection
fungi
occurrence
Debaryomyces
Dekkera
Kluyveromyces
Lachancea
Metschnikowia
Saccharomycopsis
Schwaniomyces
Wickerhamomyces
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Parasitology
Rocznik
2016
Tom
62
Numer
Suppl.
Opis fizyczny
p.168
Twórcy
autor
Ejdys E.
Department of Mycology, Faculty of Biology and Biotechnology, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 1A, 10-917 Olsztyn, Poland
autor
Dynowska M.
Department of Mycology, Faculty of Biology and Biotechnology, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 1A, 10-917 Olsztyn, Poland
autor
Sucharzewska E.
Department of Mycology, Faculty of Biology and Biotechnology, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 1A, 10-917 Olsztyn, Poland
autor
Biedunkiewicz A.
Department of Mycology, Faculty of Biology and Biotechnology, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 1A, 10-917 Olsztyn, Poland
autor
Kubiak D.
Department of Mycology, Faculty of Biology and Biotechnology, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Oczapowskiego 1A, 10-917 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b706b785-002a-4a5a-9612-3f4f936a84c6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.